Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone Supertalenta.

Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone Supertalenta, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje u četvrtom polufinalnom izdanju showa.

Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška, a gledatelji i žiri vidjet će nastupe dva zlatna gumba, performera s vatrom, osebujnog slikara, akrobata te talentiranih plesača i pjevača. Nadolazeća emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Za dozu adrenalina pobrinut će se bivši MMA borac Denis Dejanović koji će izvesti vatreni performans. Čim je došao na audiciju najavio je da će zapaliti atmosferu. Obećano – učinjeno! Zapalio je mač i spekatkl je počeo. U kombinaciji plesnih i elemenata borbe stvarao je dosad neviđene prizore.

Dok očekujemo vidjeti kakav spektakl je Denis pripremio za polufinalni nastup prisjetimo se njegove audicije.

A zanimljivi umjetnik Pali Baša, koji izgledom neodoljivo podsjeća na glumca Johnnyja Deppa, priprema novo umjetničko iznenađenje. Na audiciji se predstavio tehnikom brzog slikanja, a tada nije bio siguran hoće li u polufinalu pokazati i druge svoje talente ili će nadograditi već prikazani. 

Pali Baša nije samo brzo slikao nego je pokazao da je i sam potpuno ušao u tu ulogu naslikanog lika Jack Sparrowa. Prisjetimo se tog iznenađujućeg trenutka.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju