Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića donosi priče o ubojstvima zaštitara i policajca koji su stradali na dužnosti.

Nova epizoda dokumentarno-igranog serijala ‘Tragovi’ gledateljima Nove TV u ponedjeljak nakon ‘Farme’ donosi detalje dviju strašnih priča – krvavih pljački u zagrebačkim Sesvetama i Đurđevcu.

Trebao je to biti još jedan običan radni dan za policajce u Sesvetama, a završio je zločinom kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijesti. Dvadesetpetogodišnji policajac Ivan Grbavac tog je svibanjskog poslijepodneva izgubio život kao žrtva pljačke u poslovnici banke u Sesvetama. O krvavom pohodu pričaju Ivanovi najbližni i kolege policijski službenici. Svoju ispovijest dao je i Ivanov kolega Jadranko Certin koji je unatoč teškom ranjavanju uspio preživjeti.



Uz ekskluzivne autentične snimke, u novoj će epizodi ‘Tragovi’ ispričati i priču o oružanoj pljački FINA-ine poslovnice u Đurđevcu, u kojoj su život izgubili zaštitar i klijent, a svoje sjećanje na taj dan ispričat će i svjedokinja okrutnoga ubojstva.

Ne propustite ‘Tragove’ koji će vam otkriti pozadinu krvavih pljačkaških pohoda koji su šokirali naciju, u ponedjeljak nakon ‘Farme’ na Novoj TV. Propuštene epizode ‘Tragova’ pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju