Davor Garić i Valentina Walme napustili show

 Na jedan turski način sambu su u petoj emisiji izveli Davor Garić i Valentina Walme, no jive koji ih je dočekao u plesnom dvoboju bio je presudan za njihovo ispadanje iz showa.

Prije ulaska u sada već treći plesni dvoboj u ovom showu, Marko Grubnić i Ela Vuković pobrinuli su se za kubansku atmosferu u ''Plesu sa zvijezdama''. Da Marku leži rumba i općenito da mu odgovaraju latinskoamerički plesovi primijetila je Almira. "Vrlo si siguran kao partner i imaš dobar odnos prema Eli", zaključila je. Nicolas je uočio ipak nekoliko manjih tehničkih pogrešaka. Bez obzira na to zaključio je da je generalna slika bila odlična. "Vrlo kratko i jasno. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju", zaključio je Dinko, a nastup se svidio i Tamari koja ih je pohvalila.


 

Ivan Šarić i Paula Jeričević otvorili su slowfoxom petu emisiju, a njihov ples odveo nas je u Francusku. Iako ih je publika u studiju ih nagradila velikim aplauzom, žiri ih nije štedio u komentarima. "Izgledali ste kao prave lutkice iz Pariza. Što se tiče plesa, trebao si imati malo više dizanja, ples u nekim trenucima izgledao kao tango", komentirao je Nicolas te obrazložio detaljnije svoj komentar. Dinko je također primijetio da je falilo detalja i rekao da je ovo njihova dosad najlošija izvedba. Tamara je rekla: "Nije lako započeti emisiju sa slowfoxom to definitivno. Od ukupno četiri dobe plesa, ja sam vidjela uglavnom tri".


 

Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić otplesali su slowfox. "Očekujem od tebe puno više. Glazba je možda bila malo prezahtjevna za ovaj dio emisije. I sad je faza u kojoj želim da se pravilno držite", poručila je Tamara Josipi. "Svakako mi je ovaj slowfox bio puno bolji od prvog kojeg smo večeras vidjeli. Složila bih se kritikom ukočenosti", izjavila je Almira. Nicolas se složio s Almirom i Tamarom te njenim kritikama, ali i priznao da su ga razveselili svojim nastupom. Dinko je rekao kako nije vidio ovo što su kolege vidjele jer je uživao u izvedbi.


 

Baš kao pravi američki kauboji energični jive su izveli Damir Kedžo i Helena Janjušević. "Vas dvoje zračite i znate dići atmosferu u studiju, no mi stručno gledamo vašu izvedbu", izjavio je Nicolas koji je zaključio kako imaju kaubojski rock u sebi, ali to za jive nije ispalo dobro. "Niste mi uvjerili da je ovo bio jedan od vaših boljih plesova, ali za farmersku proslavu bilo je dobro", rekao im je Dinko."Imate super energiju i interpretaciju glazbe. Nastavite s tim pa do kuda dogurate, dogurate", zaključila je Tamara.


 

Slavko Sobin i Gabriela Pilić otplesali su treći slowfox pete emisije, ovaj put u grčkoj atmosferi. "Uvijek može biti bolje, ali večeras ste bili uobičajeno jako dobri. Bio si multitalent, sviraš, plešeš, glumiš, svaka čast. Jako sam zadovoljan, zaključio je Nicolas. "Kako lijepo sviraš, tako lijepo i plešeš", poručio je Dinko Slavku. Tamari je njihov bio najljepši ples večeri, a svoje oduševljenje nije krila niti Almira.


 

Sonja Kovač i Gordan Vogleš izveli su jive te unijeli britanski ugođaj u show. Tamari se njihov jive jako svidio no poručila je Sonji da mora imati jednaku energiju tijekom cijelog nastupa, a nastup se svidio i Almiri. "Jako ste me razveselili, imate tu energiju potrebnu za jive", ocijenio je Nicolas. Dinko je zaključio kako je ovaj ples bio njemu najdraži i da moraju biti zadovoljni izvedbom.


 

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić izveli su cha cha cha na ruski način, a taj se svidio i žiriju. "Bilo je sjajno i moram priznati da sam uživala", izjavila je Almira. S njom se složio i Nicolas i čestitao im na nastupu, a i Tamara je imala samo pohvalne riječi.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr, a na službenoj stranici showa Ples sa zvijezdama saznajte sve novosti o vašim omiljenim plesnim parovima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju