Mnogi su pomislili da je glumica najavila novu sezonu svjetski poznate serije!

Popularnu tursku glumicu, 26-godišnju Dilan Çiçek Deniz ovog smo tjedna upoznali u ulozi Ruje u novoj turskoj seriji "U plamenu".

Ruja Jildirimlar jedina je kći u obitelji Jildirimlar te Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

Glumicu na Instagramu prati gotovo četiri i pol milijuna pratitelja koje svakodnevno oduševljava objavom fotografija iz svog poslovnog, ali i privatnog života. Tako je jednom prilikom iznenadila pratitelje fotografijom gdje glumica nosi uniformu iz popularne serije "Money Heist" (La Casa se Papel).

 

 

Mnogi su pomislili kako će glumicu vidjeti u novoj sezoni serije "Money Heist" koja izlazi ove jeseni, ali onda su u njezinim objavama otkrili o čemu je zapravo riječ:

 

 

 

 

Dilan Çiçek Deniz će nam u ulozi Ruje pokazati kako je to skinuti ružičaste naočale i suočiti se sa stvarnošću koja nije tako blistava kao ona na koju je navikla.

Gledajte je u seriji "U plamenu", radnim danom u večernjem terminu, na Novoj TV! Propuštene epizode serije pogledajte na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju