Turska hit serija „U plamenu“ uskoro na Novoj TV

Ovog ljeta Nova TV gledateljima donosi novu tursku hit seriju "U plamenu" (Alev Alev) koja će prikazati priču o pronalaženju sebe, nastojanjima, traganju za pravdom i istinskoj ljubavi.

Glavni lik Džemre (Demet Evgar), zlostavlja njezin suprug Čelebi (Džem Bender) za kojeg se udala iz ljubavi. Nakon nesretnog života s njim, s kćeri se pokušava spasiti. Džemrina sestrična Ruja (Dilan Čiček Deniz) se u svojem bogatom životu nikada nije susrela s gorkim životnim činjenicama i živi u vlastitom sigurnom svijetu. Čiček (Hazar Ergučlu) je pak jedina želja da se uda i stvori sretan dom i to joj predstavlja središte života. No životi tih triju žena koje dolaze iz potpuno različitih svjetova će se, nakon požara koji ih zadesi, zauvijek promijeniti. Džemre, Ruja i Čiček završit će na životnoj nuli i naći se u prilično tegobnoj borbi.

O likovima:

DŽEMRE KAJABEJLI (DEMET EVGAR)



Čelebijeva supruga, Rujina sestrična i Gunešina majka. Odrasla je u obitelji Jildirimlar. Psihički i fizički zlostavlja je Čelebi za kojeg se udala iz ljubavi, ali ne može dokazati zlostavljanje. Želi pobjeći s kćeri Guneš i ne želi se pokoriti Čelebiju. Spremna je na sve kako bi ostvarila svoj san.
 

ČIČEK GORGULU (HAZAR ERGUČLU)



Pomoćnica u Rujinoj kući i Rujina najbolja prijateljica. Čiček se trebala udati za vozača Alija, ali njezin se život nakon požara zauvijek mijenja.

RUJA JILDIRIMLAR (DILAN ČIČEK DENIZ)



Jedina kći u obitelji Jildirimlar, Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

TOMRIS USTUNOGLU (ZUHAL OLDŽAJ)

Šimalina majka, Atlasova baka. Cijenjena i uspješna liječnica. Posvetila je život Šimalinoj i Atlasovoj sreći. Njezine odluke mnogima će zauvijek promijeniti život.

ČELEBI KAJABEJLI (DŽEM BENDER)

Džemrin suprug i Gunešin otac. Jedan je od najcjenjenijih poslovnih ljudi u zemlji i bivši gradonačelnik. Čelebi je voljen i poštovan, no krije svoju tajnu stranu. Manipulacijama prikriva da psihički i fizički zlostavlja Džemre, a svi mu vjeruju.

OZAN AKINSEL (BERKAJ ATEŠ)

On je idealistički novinar četvrti Jedikule i najbolji Omerov prijatelj. Ozan je hrabar i pravedan. Daje sve od sebe da bude glas žena koje su žrtve nasilja. Bit će Džemrina najveća potpora.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju