Tri snažne žene koje su vas prikovale uz male ekrane!

Turska serija "U plamenu" gledateljima donosi priču o tri različite, snažne, zanimljive, ali u konačnici i povezane žene. Naime, požar koji se dogodio, ostavio je posljedice za sve od njih, a na kraju ih i povezao.

Čiček je nakon požara izgubila svoj identitet. Tada ju je liječnica Tomris uzela na kućnu njegu i predstavila ju kao svoju pokojnu kćer Šimal. Tada je i njezin zaručnik Ali, koji je sada zbog napada na Iskendera u zatvoru, mislio da je ona mrtva. Ipak, Čiček je zbog Iskenderove ucjene izašla pred javnost i priznala da je živa.

Ruju je požar naučio mnogočemu. Tada je shvatila kakva je njezina okolina te da je vrijeme da skine ružičaste naočale. Nakon nemilog događaja, zaljubila se u Omera koji se trudi osvojiti njezino srce.

Džemre je sam požar izbjegla, ali je tu situaciju iskoristila kako bi se spasila od svog zlog i nasilnog supruga Čelebija. S njim ima kćer Guneš koju joj on želi oduzeti. Isto tako, Čelebi želi i Guneš napraviti ludom kako bi dobio i skrbništvo nad njom.

Ove je tri žene jedna noć, nakon koje više ništa nije bilo isto, izrazito povezala. Zajedničkim se snagama bore s problemima na koje nailaze, te jedna drugoj čuvaju leđa.

Kojoj ste od njih vi najsličniji? Riješite kviz i saznajte!

Quiz Maker - powered by Riddle

Najbolje trenutke proteklog tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju "U plamenu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju