Sudjelujte u anketi!

Nova TV je ovog ponedjeljka krenula s emitiranjem velike turske uspješnice "U plamenu".

U seriji smo upoznali 3 različite, snažne te izrazito zanimljive žene – Džemre, Ruju i Čiček.

Džemre je Gunešina majka koja trpi nasilje moćnog supruga Čelebija. Iskorištava situaciju požara kako bi lažirala svoju smrt te spasila sebe i svoje dijete od života kakav su dosad živjele.

Ruja je Džemrina sestrična, kći jedinica koja je navikla živjeti raskošno. Nakon požara vidjela je koliko je zapravo strašna i tužna realnost, ali i kakva je njezina okolina od koje se sad želi maknuti.

Treća od njih je Čiček, Rujina pomoćnica, ali i najbolja prijateljica koja je u požaru doživjela ono najgore – veliki dio njezinog tijela je izgorio, a to nastoji iskoristiti liječnica Tomris kako bi Čiček predstavila kao svoju kćer Šimal, koja je u požaru poginula. Ruja i Čičekin zaručnik Ali su pak uvjereni da je Čiček preminula od posljedica požara.

Požar koji se dogodio u tvrđavi bio je koban za Džemre, Ruju i Čiček, a tek nam preostaje vidjeti kako će se za svaku od njih odvijati situacija nakon njega.

A koja je žena posebno osvojila vaša srca? Sudjelujte u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Najzanimljivije trenutke proteklog tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju "U plamenu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju