Posljednju audicijsku epizodu Supertalenta ne propustite gledati u nedjelju na Novoj TV!

Potraga za talentima bliži se kraju, a ove nedjelje na rasporedu je posljednja audicijska epizoda Supertalenta. Gledatelji će u osmoj epizodi imati prilike vidjeti 14 posljednjih audicijskih nastupa osme sezone Supertalenta, a na pozornici će se nizati glazbene, plesne i akrobatske točke.

30-godišnja Ukrajinka s francuskom adresom Anastasiia Mazur, koja je pohađala Cirkusku Općinsku Akademiju u Kijevu, nastupom na Supertalentu pokazat će zašto joj izvrsno pristaje nadimak 'žena od gume', a akrobatski duet u zraku predstavit će 12-godišnje Greta i Lara koje će svoju koreografiju izvesti nekoliko metara iznad tla.

13-godišnja Ana Kanižaj iz Pule na violini će uz pratnju gudačkog orkestra izvesti zahtjevnu skladbu poznatog baroknog skladatelja, a iz Rijeke stiže 14-godišnja Nina Radović koja se bavi pjevanjem te sviranjem violine, viole, klavira, ukulela i gitare. Uz to, Nina piše i svoje pjesme, za koje inspiraciju dobiva iz životnih situacija, a na Supertalentu će svoju pjevačku točku izvesti na jednom od instrumenata.

Imoćanka s trenutnom adresom u Splitu Antonija Čelan Karuza u Indiji je završila klasični indijski ples koji dolazi prezentirati pred žirijem Supertalenta, a pojavit će se u zanimljivom kostimu s ciljem da široj javnosti pokaže ovaj ples i pritom inspirira gledatelje.

Sa željom da plesnim pokretima impresioniraju Bilmana, uzbudljivu kombinaciju rumbe i salse izvest će 15-godišnji Andrea Vujović i Faris Karkelja iz Sarajeva, a svoje će plesačke vještine demonstrirati i Plesna skupina Seven koju čini šest djevojaka i jedan mladić.

Iz Makedonije će na pozornicu stići 20-godišnji Onur Bekirovski koji će pred žirijem otpjevati regionalno poznatu baladu, a svoje će pjevačke sposobnosti pokazati i 15-godišnja Matea Caganić iz Velike Gorice, 13-godišnja Zlata Jurišić iz Spita te 15-godišnja Ana Maria Vasiljević iz Sarajeva. Pjevačkom dijelu kandidata u osmoj emisiji pridružit će se i Ivan Volarević iz okolice Metkovića i Šibenčanin Gabrijel Ivić, a obojica će za svoje nastupe odabrati pjesme dvojice poznatih hrvatskih izvođača.

Iz istarskog mjesta Labinci na pozornicu Supertalenta stići će magistar književnosti Željko Bosanac koji će na pozornici recitirati stihove priznatog njemačkog književnika.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju