Prema reakcijama crvenog tima čini da im Ivona neće nedostajati

Kraj trećeg tjedna u „Survivoru“ obilježilo je nekoliko dramatičnih događaja koji su uslijedili nakon najnapetijeg izazova za plemenski imunitet koji smo dosad imali prilike vidjeti. U posljednjoj rundi snage su odmjerili Nika i Goran iz plavog tima protiv Maše i Stefana iz crvenog, a nakon duge i borbene igre odlučujući poen u korist plavih donio je Goran.

 

Plavi tim učinio je ono što bi malokome pošlo za rukom, pa je nakon iscrpnog natjecanja uslijedilo veliko slavlje zbog osvajanja drugog ovotjednog plemenskog imuniteta. „Vi ste danas pokazali da nemoguće ne postoji. Od rezultata 6:2 za crvene došli ste na 8:7 za plave! Znajte samo jedno – vaše baklje i dalje će gorjeti“, poručio je Mario presretnim članovima plavog tima.

 Crveni tim, s druge strane, morao se suočiti s drugim uzastopnim porazom što je značilo samo jedno – ponovno sudjelovanje na nominacijama i izglasavanje drugog duelista iz istog tima. Nekima je ovaj ishod ostavio gorak okus u ustima, a Milica je za poraz okrivila lošu energiju unutar svog tima. „Uopće mi se ne sviđa atmosfera među plemenom, ne sviđa mi se naša reakcija na mnoge stvari, ne sviđa mi se kako plavi reagiraju. Nismo došli ovdje kako bi jeli i da bismo se zabavljali, došli smo ovdje preživljavati, a ne kukati da smo gladni“, poručila je Milica zaključivši da bi pojedinim članovima koji se učestalo žale najpametnije bilo da napuste show.

 

Nakon Miličinog govora, timovi su se uputili svojim kampovima, nakon čega je uslijedilo Plemensko vijeće. Prvi puta u showu dogodilo se da u duelu moraju sudjelovati kandidati iz istog tima, pa su se tako crveni opet našli u nezavidnoj poziciji da moraju nominirati još jednog člana. Najviše glasova dobila je nova kandidatkinja Jovana koja, sudeći po reakcijama pojedinaca, nije ostavila dobar dojam za vrijeme njezina prvog tjedna na otoku. Duelisticama Ivoni i Jovani nije toliko teško palo to što su od svojih suigrača dobile najviše glasova, koliko činjenica da će se nakon duela morati razdvojiti jer su postale vrlo bliske prijateljice.

 

Dvoboj između Ivone i Jovane sastojao se od naizgled jednostavnog zadatka balansiranja loptice, a već na samom početku s uspostavljanjem ravnoteže se mučila Ivona. Iako je u nekoliko navrata uspjela smiriti ruku, Ivonin život na otok ugašen je onog trena kada se loptica otkotrljala s drvene podloge na kojoj ju je držala.
„Ja sam došla ovdje da pobijedim sebe i da se borim sa sobom, a ne da spletkarim i takmičim se s drugima“, poručila je Ivona koja je svom timu zamjerila splatkarenja te za kraj zaključila: „Izglasana sam zato što im možda nije odgovarala moja iskrenost“. Njezina poruka, sudeći po reakcijama, nije odgovarala ostalim članovima crvenog tima koji su Ivonine riječi popratili odmahivanjima glavom i podsmjehivanjima.
Natjecanje za Ivonu je završeno, a s njezinim ispadanjem je crveni tim ostao bez još jednog člana. Iako se prema reakcijama čini kako im Ivona neće nedostajati, ostaje za vidjeti kako će se njezino ispadanje odraziti na izazove koji kandidate čekaju idućeg tjedna.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju