Prvu epizodu četvrte sezone hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pratilo više od 743 tisuća gledatelja

Glazbeno zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato' u velikom stilu vratio se ove nedjelje na male ekrane s novom, četvrtom sezonom. Nevjerojatne transformacije osmero kandidata s velikim zanimanjem u prosjeku je pratilo više od 743 tisuća gledatelja, odnosno prva emisija najgledanijeg showa u Hrvatskoj ostvarila je 39,9 posto udjela u gledanosti što ju je vinulo na zavidno prvo mjesto najgledanijeg programa dana na svim televizijama.

Nova sezona hit showa obećava brojna iznenađenja koja će još više zabaviti gledatelje, a nove transformacije očekuju gledatelje već iduće nedjelje.


Informativni program Nove TV također je bio najgledaniji u usporedbi s konkurencijom, pa se tako uz Dnevnik Nove TV informiralo u prosjeku više od 718 tisuća gledatelja s udjelom gledanosti od 36,8 posto.


Nedjeljna večer donijela je ljubiteljima borilačkih sportova pravu poslasticu. Snimku jednog od najatraktivnijih UFC događaja u 2017. godini, UFC 209, gdje su rukavice ukrstile MMA legende u prosjeku je pratilo preko 253 tisuće gledatelja, odnosno snimka je ostvarila 30,2 posto udjela u gledanosti.


Sjajnim nedjeljnim rezultatima gledanosti, Nova TV je dodatno potvrdila svoju snagu i dominaciju kako u zabavnom, tako i u informativnom programu.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 5. ožujak 2017.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju