Izazov stao na najnapetijem dijelu, a dramatična završnica tek slijedi

Novo natjecanje za plemenski imunitet u „Survivoru“ dokazalo je da ništa nije nemoguće kada kandidati daju sve od sebe, pa čak ni izjednačiti naizgled nemogući rezultat!

Drugi ovotjedni izazov za imunitet već je i prije samog starta bio dramatičan jer je od kombinacije sparine i iscrpljenosti pozlilo dvjema kandidatkinjama. Prva je posustala Tena, vođa plavih, koju je njezin tim odlučio poštedjeti od izazova usprkos tome što je ona izrazila veliku želju za sudjelovanjem, a isto je morao učiniti i crveni tim nakon što je u njihovim redovima naglo klonula Maša.


Bez dvije kandidatkinje oba su tima odlučno krenula u izazov u kojemu su gotovo na samom početku crveni stekli uvjerljivu prednost, a kako je izazov odmicao prema posljednjim rundama, postavili su naizgled nedostižan rezultat od 4 boda razlike u odnosu na plavi tim. No pozitivna energija i želja za pobjedom koje su ovoga tjedna pratile plavi tim ponovno su se probudile u trenutku kada je izgledalo kao da je sve izgubljeno, pa su plavi s nekoliko uzastopnih bodova potpuno preokrenuli tijek izazova. Od rezultata 6:2 plavi su u pretposljednjoj rundi došli na izjednačen rezultat 7:7, a izazov je stao nadomak velike završnice od koje ih dijeli samo još jedna odlučujuća runda.

 

Ovaj izazov dokazao je da od kandidata možemo očekivati još napetija i još neizvjesnija natjecanja, a koji će tim pobijediti i osvojiti vrijednu nagradu – plemenski imunitet koji štiti od nominacija – doznat će se u idućoj epizodi. Već je poznato da će se kao prvi duelist za ostanak u showu natjecati Ivona iz crvenog tima, a napeta završnica ovog zasad izjednačenog izazova otkrit će iz kojeg će tima biti njezin protivnik.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju