Sve utakmice kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru uživo prenosi Nova TV i portal gol.hr

U nastavku rujanskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., hrvatska će nogometna reprezentacija u razmaku od tri dana odigrati čak dvije važne utakmice.

Na domaćem terenu, splitskom Poljudu, protiv Slovenije u utorak, 7. rujna, Hrvatska igra protiv Slovenije. Utakmica će se prenositi izravno na Novoj TV i portalu gol.hr, sa studijskom emisijom koja će početi već u 20 sati.

U studiju Nove TV voditelj i urednik Saša Lugonjić ugostit će već standardne stručne komentatore – Aljošu Vojnovića i Roberta Jarnija – a u komentatorskoj kabini bit će Željko Vela (Slovačka-Hrvatska) i Milan Stjelja (Hrvatska-Slovenija). Tijekom uvodne emisije, protivničke reprezentacije u humoristično-informativnoj formi predstavit će Vlado Boban i Stipe Antonijević, a u emisiji nakon utakmice očekuje nas i jedan novitet – odgovori na pitanja gledatelja. Naime, gledatelji će na Facebook stranici gol.hr-a tijekom utakmice moći postavljati pitanja, a na najzanimljivija će potom odgovarati Aljoša Vojnović i Robert Jarni.

„U prošlim kvalifikacijama za Euro dobili smo potvrdu da smo bolja reprezentacija od Slovaka, a očekujem da ćemo to dokazati i u ovim kvalifikacijama. Ova je momčad doživjela težak udarac jer je kiksala protiv najslabijih reprezentacija u skupini, Cipra i Malte, tako da su u nezavidnoj situaciji uoči nastavka kvalifikacija. Tri dana nakon toga čeka nas i Slovenija, reprezentacija na koju smo se već opekli u trećem mjesecu kad smo u Ljubljanu došli kao favorit i očekivali uspješan start kvalifikacija, ali smo grubo prizemljeni. Možemo reći da je riječ o reprezentaciji koja je po rejtingu ispod Rusije i Slovačke, ali je protiv Hrvatske uvijek maksimalno motivirana, što smo mogli vidjeti i u Ljubljani. Ne sumnjam da će tako biti i na Poljudu“, komentirao je Saša Lugonjić i dodao: „Iako je Jan Oblak po mnogima najbolji svjetski vratar, a Josip Iličić sjajni igrač u polju, ostatak momčadi nije na toj razini i uz svo poštovanje, očekujemo da Hrvatska na Poljudu dođe do važne pobjede.“

Nakon prijenosa utakmice, u nastavku studijske emisije gledatelji će moći poslušati i prve dojmove Zlatka Dalića i igrača, kao i analizu igre koju su pokazali na terenu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju