Imaju priliku pokazati kakvi su vođe

Kutija iznenađenja donijela je, osim namirnica, kandidatima još neka uzbudljiva iznenađenja. Pobjednik jednog od najrizičnijih izazova do sada bio je Ivan, koji je u dućanu morao izabrati za sebe i ostale kandidate između jedne od tri varijante jela koje se jedu s određenim priborom. Na raspolaganju je bilo pet žlica, pet vilica i noževa te pet pari štapića. 

Stres pod kojim su se našli, teško je podnijela Karmen. Naime, pred kraj isteka vremena za kuhanje, ona se u jednom trenutku okrenula prema Gorani i rekla kako se ne osjeća dobro. Gorana i kandidati su priskočili u pomoć jer se Karmen osjećala sve slabije. ''Kad sam vidjela kako mi izgleda jelo, počela me hvatati panika i dogodilo se što se dogodilo'', ispričala je kasnije Karmen koja se ubrzo opet uspravila, obavila pregled, te se na vrijeme uspjela vratiti da pred žiri donese svoje jelo.

U ovom su izazovu prema ocjeni žirija najbolji bili Zvijezdana i Tomislav koji će u sljedećem izazovu biti vođe timova. ''U prošlom gastroduelu bili smo suchefovi i nismo tu ulogu obavili dobro i sad imamo to priliku popraviti na najbolji mogući način'', zaključila je Zvijezdana.

Najlošije jelo napravili su Ema, Ana i Maja koje idu u eliminacijski izazov. ''Dobro kuhajte, dajte sve od sebe jer nekome će ovo biti zadnje kuhanje u MasterChefu'', rekao im je Stjepan. Kako će izgledati eliminacijski izazov u kojem će biti tri kandidatkinje, pogledajte već u sljedećoj emisiji.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju