Dva su izazova pred kandidatima MasterChefa – jedan je borba za imunitet, a drugi za ostanak.

 Potpuno drugačiji koncept novog MasterChef izazova očekuje kandidatkinje u borbi za imunitet – Mateu Alduk i Loru Cepetić. ''Jako mi je čudno da smo same nas dvije, pogotovo jer smo si baš dobre. Bit će sigurno zanimljivo'', rekla je Lora, a Matea dodala kako je Lora ''žestoka konkurencija''.



Melkior će im priopćiti kako je ova borba za imunitet drugačija od prethodnih i da će se sastojati samo od jedne faze. ''Kuhat ćete istovremeno s gostom kuharom, njegovo jelo koje ćete probati prije toga'', objasnio im je Melkior te dodao da će ga svaka moći dva puta pozvati u pomoć. Replicirat će jelo chefa Stivena Vunića, koji dolazi iz ribarske obitelji.

Za pripremu jela chefa Vunića kandidati će imati na raspolaganju 60 minuta. Isto toliko će vremena na raspolaganju imati i ekipa u stres testu, među kojom se nalazi i kandidat koji sljedeći napušta MasterChef.

Maja Šabić, Maja Jalšovec, Luka Piasevoli i Marko Kolak pokušat će izboriti svoj ostanak u showu replikom moderne reinterpretacije oslića i krumpira. ''Riba se topi u ustima. Umak je strahovito jak i gust, pretpostavljam da je to jako teško dobiti'', kazat će Luka nakon što proba jelo. Sve će pratiti ostali kandidati s galerije, pa će natjecatelji u stres testu moći izabrati pomoć.

Maja će za pomoćnika izabrati Lea, Marko Mateu, a Maja Tihomira, dok će se Luka odlučiti za Loru.

''Malo sam nabrijana, želim proći dalje i dat ću sve od sebe da tako i bude'', kaže Maja Jalšovec. Kad žiri vidi koliko se muči s čišćenjem ribe, Damir će kazati: ''Otkrit ćemo vam jedan savjet za oslića''.

Koji će to savjet biti, te tko ispada iz showa i hoće li osvajanje imuniteta poći za rukom Matei ili Lori, doznajte u sljedećoj epizodi MasterChefa već večeras.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju