Kralj je živ! To je moguće samo na Novoj TV!

Brojni kupci ovih dana ostali su u čudu kada su između polica s namirnicama imali priliku vidjeti nekoliko legendi, što živućih, što onih kojih se tek s nostalgijom sjećamo. Naime, u kupovini su se istog dana našle ikone domaće i strane glazbe poput Elvisa Presleya i Mate Miše Kovača, Josipe Lisac, a svoj shopping odlučila je u isto vrijeme obaviti i Marilyn Monroe.

Pogledi slučajnih prolaznika kada su u svojoj omiljenoj trgovini ugledali ova poznata lica bili su neprocjenjivi. Svi oni stali su i u red na blagajni, a iznenađenje nije bilo malo ni kada ih je ondje dočekala Sandra Bagarić. Svi oni okupili su se za potrebe snimanja promotivnog spota za novu, treću sezonu hit showa koja uskoro počinje s prikazivanjem na Novoj TV.



Dok su Kralja Elvisa i ostale legende ovaj put utjelovili glumci naturščici, kraljevi transformacije uskoro postaju novih osmero kandidata showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a to su u novoj sezoni Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ane Maras Harmander. Njihove nastupe, osim Sandre Bagarić, ocjenjivat će i Goran Navojec i Tomo in der Mühlen kao i brojni gostujući članovi žirija.

Ne propustite novu sezonu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato''  na Novoj TV!
 
#TLZPhr moći ćete pratiti i na društvenim mrežama:
> Facebook
> Instagram
> Twitter
> YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju