Tisuću mladenki. Milijun dolara. Jimmie Shannon otkrit će koja je prava vrijednost ljubavi.

 Jimmie Shannon (Chris O'Donnell) je čovjek koji prije svega cijeni svoju slobodu. Nakon tri godine veze odluči zaprositi svoju djevojku Anne (Renée Zellweger), no s obzirom da je osjetila njegovu nesigurnost Anna ga odbije. Nakon smrti Jimmievog djeda on postaje milijunaš no pod jednim uvjetom, mora se oženiti prije svog 30. rođendana. Problem je što će Jimmie navršiti tridesetu za otprilike 24 sata i sada hitno mora pronaći mladenku ili će izgubiti svojih 100 milijuna dolara.



U silnoj strci potrage za mladom u tako kratkom roku, na listi mladenki našla se i Mariah Carey koja je za pojavljivanje na filmu čak i 'nagrađena'. Primila je nagradu 'Stinker' doslovnog prijevoda 'Smrdljivac' u kategoriji 'glazbenici koji ne smiju glumiti'.

Iako je Mariah omražena u Hollywoodu, na filmu se pojavljuje i jedna od njegovih miljenica – lijepa Renee Zellweger. Glumica, najpoznatija po ulozi romantične bucke Bridget Jones, našla se na listi to najljepših žena svijeta časopisa People 2011. godine.

Ova ljepotica prava je 'maherica' u skidanju kilograma. Naime, za ulogu Bridget Jones udebljala se 10 kilograma. Skinula ih je brže no što ih je dobila.

Renee je po prirodi vrlo skromna. Glumačku karijeru započela je tek u 24. godini. U to je vrijeme je radila kao konobarica u striptiz klubu čekajući svoju 'prvu veliku ulogu'.



'Htjela sam brinuti o sebi. Učiti. Htjela sam putovati, vidjeti svijet i otvoriti oči. Htjela sam izazove i znala sam da trebam kreativnost u nekom pogledu. Imala sam posao u baru, plaćala sam stanarinu i odlazila na audicije. Tada mi se ostvario san. Puno prije nego je telefon zazvonio. Prije no što su mi rekli da idem upoznati Toma Cruisea. '

Kada je dobila ulogu u filmu Jerry Maguire, izjavila je kako je bila iznenađujuće mirna – 'Bila sam mirna jer sam znala da se to neće dogoditi'.

Heroina mnogih solo žena jednom je rekla jednu vrlo zanimljivu rečenicu: 'Kada me pitaju imam li nekoga, kažem im, ja nisam solo, ja sam zaposlena'.
 

Romantičnu komediju 'Neženja' ne propustite pogledati ove subote u popodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju