Ove nedjelje doznajemo i tko će zaslužiti ulaznicu za polufinale!

Plesna groznica nastavlja se ove nedjelje u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj će se za daljnje natjecanje boriti pet preostalih parova. Ove nedjelje očekuje nas emisija posvećena Euroviziji koja će na plesni podij donijeti najveće eurovizijske hitove posljednjih godina. Strani megahitovi poput 'My Number One', 'Rise Like a Phoenix', 'Shady Lady', 'Zitti E Buoni' te domaće uspješnice poput 'Željo moja' i 'Sveta ljubav' pobudit će posebnu energiju među plesačima. 

Da bi izazov bio još veći, a plesni spektakl još bolji parovi će izvesti dva plesa. U prvom dijelu večeri izvest će individualne koreografije u kojima ćemo vidjeti sambu, slofwox, valcer i rumbu. U drugim nastupima pridružit će im se bivši mentori koji su napustili natjecanje. Zvijezde će se morati snaći na plesnom podiju uz dva mentora.

Mario Ožbolt stiže u pomoć Tari i Mateu, Frano i Gabriela plesat će s Helenom Naletilić, Maji i Marku pridružit će se Helena Janjušević, s Dariom i Ivanom zaplesat će Damir Horvatinčić, a kao pojačanje Marcu i Pauli pridružuje se Patrik Seretin.

Dok nestrpljivo čekamo početak nove emisije i njihove kreativne koreografije, donosimo pregled najzanimljivijih objava s društvenih mreža naših natjecatelja.

 

 

 

 

@plessazvijezdama.novatv Još nismo vidjeli 10 od Marka😂🙋🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ som original - SUZY SANTOS

 

Ove nedjelje zvijezde plešu s dva mentora, a očekuje ih Eurovizijska večer. Tko će zaslužiti ulaznicu za polufinale doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju