Proglašenje pobjednika bit će 9. veljače.

U drugi krug glasanja za Zlatni studio, Nova TV ulazi s četiri nominacije. Prvi krug glasanja je završen, a za nominacije je tijekom prosinca pristiglo gotovo 400.000 glasova publike koja je svojim glasovima izabrala po troje finalista u raznim kategorijama.

U kategoriji TV novinarka, finalistica je komentatorica, urednica vanjske politike i reporterka Nove TV, Ivana Petrović. Ivana je jedna od najpoznatijih i najiskusnijih novinarki na hrvatskoj medijskoj sceni. Njezin novinarski put traje već više od 30 godina, a na njemu je izvještavala s najvažnijih hrvatskih i svjetskih događanja te je intervjuirala brojne poznate hrvatske i strane političare. Koautorica je knjige koja je nedavno dobila i drugo, dopunjeno izdanje – „Diplomatski pečat – sasvim osobno“, a dobitnica je i mnogih strukovnih nagrada.

U kategoriji TV serija, u drugom krugu glasanja nalazi se domaća hit serija 'Kumovi'. S pozadinom prepunom zavjere, rivalstva i emotivnih zapleta, ‘Kumovi’ su osvojili srca brojnih gledatelje. Ova serija, koja je postala sinonim za vrhunsku produkciju, uskoro se na male ekrane vraća i s novim epizodama. Novi zapleti, iznenađujući obrati i intrigantni, novi likovi samo su dio onoga što vas očekuje u novoj sezoni najgledanije domaće serije.

U kategoriji TV zabava, finalist je show 'Supertalent'. Show je to u kojemu nitko nije premlad ni prestar da promiče sve talente i uvijek ide korak dalje. Nevjerojatni talenti i spektakularni trenutci i u jubilarnoj desetoj sezoni koja je završila krajem godine, oduševljavali su gledatelje, a oduševili su i publiku koja im je osigurala finale u ovoj medijskoj nagradi.

U kategoriji Najbolji reality show u drugi krug glasanja ušao je i novi format - 'Riba na torti'. U toj kulinarskoj emisiji svaki tjedan pet poznatih ličnosti natječe se za titulu najboljeg domaćina. Gledatelji su u ovom zabavnom showu imati prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju, a na kraju svakog tjedna kandidat s najboljim domaćinskim vještinama proglašen je pobjednikom tjedna. Publici se svidio ovaj format te ga je nagradila glasovima koji su mu osigurali ulazak u finale za osvajanje nagrade.

Kuponi u drugom krugu objavljuju se još 12. i 19. siječnja, a glasati možete na ovom linku. Proglašenje pobjednika bit će 9. veljače. Pobjednike Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online u dva kruga glasanja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju