Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Pred kandidatima MasterChefa je dan pun stresa. Moraju donijeti odluku kome će dati nominaciju za eliminacijski izazov, a potom i spremiti repliku jela kojim će zadovoljiti i žiri i gostujućeg kuhara.

''Nije mi odluka bila lagana'', rekla je Ana kroz suze dok je pisala ime osobe koju će nominirati za eliminacijski izazov. Roko pak smatra kako nije pravedno da se nominira one koji su cijelo vrijeme u MasterChefu, dok su povratnici lišeni tog stresa. Pobjednički, crveni tim, sve će promatrati s galerije, no sve su odlučili pratiti obučeni malo posebnije. ''Ne možemo ovo obući kad kuhamo, ali danas smo im podrška. Mene bi ovo nasmijavalo i sigurno bih bolje kuhala nego da su svi tužni'', objasnila je Željka odabir odjeće za praćenje eliminacijskog izazova. ''Vidimo da su danas djevojke u zanimljivoj odjeći'', primijetio je Damir, a Stjepan im je kazao da su se obukli kao da idu na slavlje.

Budući da je Tihomir dobio imunitet od Eme, voditeljice plavog, gubitničkog tima u prošlom gastroduelu, neće morati u eliminacijski izazov, ali nekoga od kolega iz plavog tima morat će nominirati. ''Imam tu neku sigurnost i trebao bih se osjećati ugodno, ali osjećaj nimalo nije ugodan'', rekao je Tihomir. Imunitet ovoga puta ima još i Zvijezdana koja ga je stekla u prošlom izazovu.

Najviše nominacijskih glasova pripast će Emi, a s obzirom na to da je rezultat nominacija izjednačen između Roka i Ane koji su dobili po jedan glas, Ema koja je dobila tri glasa, ali je bila i vođa tima, morat će odlučiti tko od njih dvoje ide s njom u stres test. ''Ostajem pri svojoj odluci i Ana i ja idemo u stres test'', rekla je Ema koja je za izazov nominirala Anu te dodala kako smatra da će borba biti tijesna.
''Ovo je moja borba, moram se potruditi da to skuham najbolje moguće i ako bude dovoljno dobro znam što je nagrada'', rekla je Ana dodavši kako će ovoga puta u eliminacijama kuhati žustrije.

Jelo koje će morati replicirati bit će jelo svestranog ugostitelja Marina Medaka – Yakitori ražnjići koji se peku na japanskom ulju na roštilju.

Koliko će dobro odraditi zadatak ove dvije kandidatkinje doznajte u večerašnjoj emisiji MasterChefa.

 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju