„Moje samopozdanje je veliko!“

Saša je za svog supernika odabrao Roberta, a prije nego li je izustio njegovo ime, na Drelin zahtjev obratio se farmerima: „Meni je do sada bilo lijepo i da ću i odsada po lijepome pamtiti ovu farmu. Smeta me što se grupiramo, ali i to je život, svatko se bori za sebe.“



Iako je uzimao u obzir činjenicu da Saša može uzeti i farmerice, drugi duelist Roberto je poručio: „Bio sam dva puta, bit ću i treći put. Drago mi je da je odabrao muškog, to kapa do poda, ništa, idemo se boriti!“.
Nakon sastanka, Robertu su stvari pomogli pakirati Kristina, Ozren i Jurica koji su ga također motivirati da u areni da sve od sebe da pobijedi.




„Mislim da moja ekipica sto posto vjeruje u mene i to mi daje jedno veliko samopouzdanje. Saša ,mislim da isto ima od svoje ekipe podšku.“, kazao je Roberto i zaključio: „Moje samopouzdanje je veliko i monogo sam stvari prošao, tako da sam očelićen. Saša je do sada najjači protivnik i mislim da pariramo jedan drugome.“



Na farmu je stigao bankar i farmeri su po prvi put odlučili i mogli staviti dukate na štednu knjižicu, a stavili su 30 dukata. „Drago mi je što vjerujete u banku, to je vaša banka!“, poručio im je bankar.




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju