Više saznajte u ovotjednoj emisiji

Plutajuće tržnice, tržnica na željezničkoj pruzi, čarobni otoci koji su nacionalni parkovi, planetarno poznata Maya plaža na kojoj je sniman film Žal, plutajuće kućice na rijeci Kwai i preukusni tajlandski zalogaji koje nismo uspjeli prikazati u prošloj tajlandskoj epizodi, sve vas to čeka ovaj vikend u novoj epizodi Coolturista.

Krenete li na putovanje od glavnog tajlandskog grada Bangkoka prema jugu, prije dolaska na njihove poznate pješčane plaže, čekaju vas neki neponovljivi tajlandski doživljaji, koje donosimo ovaj vikend u drugom nastavku priča iz egzotičnog kraljevstva Tajlanda. Zemlja s preko 140 nacionalnih parkova, na svakom koraku lako opravdava činjenicu da je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na svijetu.

 

Prva poznata lokacija na koju vas vodi ovotjedni Coolturist jedna je od najpoznatijih plutajućih tržnica preostalih u Tajlandu. Nekad su postojale stotine takvih tržnica, no izgradnjom cesta i moderne infrastrukture, plutajuće su tržnice izgubile svoj smisao pa danas postoje samo kao turističke atrakcije. Provjerite zašto su ipak predivan doživljaj Tajlanda kakav je nekad bio.

Predivne duge pješčane plaže, iznimno bogati morski svijet i neponovljive ljepote tajlandskih otoka, pridonijeli su turističkoj popularnosti zemlje, upoznajte neke od najpoznatijih i provjerite koji su izleti nezaobilazni. Coolturist priprema i još neke poznate specijalitete tajlandske kuhinje, vidimo se!

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju