Kroz rekonstrukcije i svjedočenja Nova TV donosi šokantne informacije o smrti omiljenog župnika Josipa Rafaja!

Nakon uspjeha prve epizode dokumentarne emisije 'Tragovi' uz koju je bilo je gotovo 600 tisuća gledatelja, odnosno njih 37,6 posto koji su u tom trenutku bili ispred malih ekrana, Nova TV 25. svibnja donosi i drugu epizodu intrigantne emisije snimane prema istinitom događaju.


'Tragovi'
u drugoj epizodi idu korak dalje, a policijska izvješća i svjedoci, Domagoja Mikića - urednika i voditelja, odveli su u Generalski Stol pored Karlovca. Kroz rekonstrukcije i svjedočenja Nova TV donosi misterioznu priču o smrti svećenika Josipa Rafaja, kojega je župljanka pronašla mrtvog neposredno prije misnog slavlja na blagdan Cvjetnice. 41-godišnji svećenik Rafaj bio je omiljen u društvu. Jednostavan, radišan, nesklon sukobima. Tako su 16. ožujka 2008. godine policiji i novinarima mještani Generalskog stola opisali svog župnika.


Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti župljana, osumnjičenih, dok će o samom slučaju govoriti policijski istražitelji, forenzičari te istražna sutkinja koja je rukovodila slučajem. Osim dokumentarnih izjava, kriminalistička priča dodatno prati snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najave voditelja s lokacija samog zločina. Ujedno je riječ o emisiji koja se osim vjerodostojnim načinom prikaza sadržaja, dodatno ističe i visokom razinom produkcije.


Ne propustite 'Tragove' koji će vam otkriti pozadinu jednog od najintrigantnijih slučajeva u kriminalističkoj praksi u srijedu 25. svibnja od 22.40 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju