Po prvi put, jedna televizijska kuća istovremeno će snimati i producirati dvije velike dnevne dramske serije

Uz planirano snimanje novih nastavaka kultnih ''Kumova'', Nova TV krenula je sa snimanjem nove dramske serije - ''U dobru i zlu''. Po prvi put, jedna televizijska kuća istovremeno će snimati i producirati dvije velike dnevne dramske serije. Produkcija serije je započela, i to na raznim lokacijama u Zagrebu. Po prvi puta snimanje serije bit će i u novim studijskim prostorima na adresi Nove TV, pa će se tako većina interijera snimati na setovima koji se protežu na više od 2.000 m2.

Iz kreativnog pera autorice Nataše Buljan, glavne scenaristice Dee Matas, scenarista Miljana Ivezića i Tomislava Hrpke, kreativnog producenta Davida Kapca te pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Tomislava Rukavine, Darka Drinovca i Roberta Orhela nastaje novi jesenski adut Nove TV, priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, priča s visokim ulogom i tajnama iz prošlosti.

Nova serija "U dobru i zlu" donosi žanrovski drugačiji pristup, ističući se kao emotivna drama koja će dotaknuti srca gledatelja. Uzbudljiva radnja isprepletena je brojnim intrigama, tajnama i emotivnim zapletima koji će gledatelje zasigurno držati prikovane uz ekrane. Uz Filipa Juričića u glavnoj ulozi, koji utjelovljuje uspješnog poslovnog čovjeka koji odlučuje otkriti tajnu koju je čuvao više od dvadeset godina, u ovom izvanrednom projektu naći će se i impresivan ansambl sjajnih glumačkih imena kao što su Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Ksenija Pajić, Žarko Radić, Enes Vejzović, Katarina Baban, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Martina Stjepanović, Jelena Miholjević, Toma Medvešek, Lana Ujević, Igor Kovač, Tanja Smoje i mnogi drugi.

Nova TV nastavlja svoju misiju pomicanja granica TV zabave, a sudeći prema sjajnoj produkcijskog ekipi i glumačkoj postavi koju je okupila, ove jeseni nas očekuje emotivna priča koja će zasigurno zaintrigirati mnogobrojnu publiku.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju