Od nedjelje 6. listopada

Od nedjelje, 6. listopada, Dnevnik Nove TV ponovno donosi „Poziv“, tjednu rubriku koja, na poziv gledatelja, istražuje njihove probleme, traži odgovore od nadležnih institucija i pomaže u njihovom rješavanju. „Poziv“, pod uredničkim vodstvom dugogodišnjeg reportera Nove TV Domagoja Mikića, iza sebe ima već dvije uspješne sezone, a i u trećoj jednako predano nastavlja biti glas i saveznik građana.

„Kroz prethodne dvije sezone pokazali smo da je 'Poziv' uistinu tu za naše gledatelje, da se njihovim pričama bavimo dubinski i sveobuhvatno i da im uistinu jesmo saveznik u rješavanju najrazličitijih problema. Pokazali smo da nam nijedan dio Hrvatske nije predaleko, a pojedince u čijim su rukama rješenja problema o kojima izvještavamo nismo štedjeli osjetljivih pitanja. Isto nastavljamo raditi i u trećoj sezoni, stoga pozivam građane da nam se jave sa svojim pričama i da nas prate i dalje“, najavio je Mikić.

Poziv, sa svojim problemom ili pričom, gledatelji mogu uputiti na broj telefona 095 2911 911, putem web stranice novatv.hr/poziv ili društvenih mreža Nove TV gdje mogu i poslati svoj ''Video poziv'' u trajanju od 60 sekundi. Svaki video građana, koji bude objavljen u „Pozivu“ Dnevnika Nove TV, nagrađuje se.

„Poziv“ će se prikazivati nedjeljom u Dnevniku Nove TV koji počinje u 19 sati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju