Od četiri finalista pobjednik može biti samo jedan!

Finale hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je pred vratima, a vrhunac sezone koja je posljednjih 13 tjedana uveseljavala gledatelje, u nedjelju donosi spektakl koji će okruniti pobjednika. Od ukupno osam natjecatelja koji su obilježili sezonu, pobjednik može biti samo jedan od četiri finalista među kojima su se u osmoj sezoni, zahvaljujući brojnim fantastičnim transformacijama, našli Alen Bičević, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško.

U posljednjoj emisiji, ukupan broj bodova koji su finalisti osvojili tijekom cijele sezone proporcionalno se pretvara u startne bodove, pa tako Alen u finale kreće sa sedam, ToMa sa šest, Marija s pet, a Antonia Dora s četiri boda. Žiri će ove nedjelje ocjenjivati samo finaliste te će na taj način biti odlučen pobjednik sezone, dok će ostali natjecatelji nastupiti u revijalnim duetima.
Osim individualnih nastupa finalista i zabavnih dueta, kandidati pripremaju i zajednički broj kojim će zaokružiti uspješni sezonu, a iz prvog reda u publici pratit će ih plesna mentorica Helena Janjušević, vokalne mentorice Martina Tomčić i Ivana Husar te glazbeni producent Hrvoje Prskalo.

Dok se kandidati pripremaju za posljednju emisiju spektakularne osme sezone, žiri se nevoljko miri sa spoznajom da ih samo još jedna emisija dijeli od kraja sezone. „Zaista su predivni tjedni iza nas i teško mi je uopće pomisliti da se rastajemo. Ja sam odlučila pretvarati se da se vidimo i idućeg tjedna, tako mi je lakše“, poručuje Minea kroz šalu te dodaje: „Zahvalna sam na svakoj minuti provedenoj s mojim mušketirima iz žirija, s prekrasnim kandidatima, voditeljima i cjelokupnom ekipom. Zaista je bila velika čast ove sezone sjediti ovdje“.

Svoje emocije oko rastanka s kandidatima i kolegama iz žirija ne skriva ni Mario Roth koji ususret finalu poručuje: „Beskrajno će mi nedostajati drage kolege iz žirija, voditelji i kandidati, no spremit ću tugu, navući osmijeh i radovati se finalnoj emisiji“.

Najdugovječniji član žirija TLZP-a, Goran Navojec, još jednu sezonu ovog hit showa privodi kraju riječima hvale prema kandidatima, ali i njihovim mentorima koji su 13 tjedana marljivo radili na svim transformacijama. „Bila mi je čast sudjelovati u showu pred ovako predivnim, mladim, vrijednim i darovitim ljudima, a ne smije se zaboraviti pohvaliti i njihove mentore“, zaključuje Goran, a ponos na uspješnu sezonu s njim dijeli i Enis koji dodaje: „Bili smo kao tim sa svim ovim prekrasnim ljudima koji su činili ovaj spektakl ovakvim kakav jest. Napravili smo jednu emisiju koja je stvarno omiljena i vole je sve generacije, a na to sam jako ponosan“.

Sudeći prema riječima žirija, pred gledateljima je nezaboravno finale prepuno emocija, zabave i pozitivne energije, stoga ne propustite posljednju emisiju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju