U nedjelju počinje All Stars sezona!

U prvoj emisiji najzabavnijeg showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u All stars sezoni imat ćemo prilike gledati talentiranu glumicu i modnu dizajnericu kojoj je pobjeda prošli put izbjegla za dlaku – Katarinu Baban. ''Da mi nije bilo lijepo i zabavno prošlog puta nema šanse da bih pristala ponovno sudjelovati. Nakon showa 'Tvoje lice zvuči poznato' tremu više uopće ne poznajem'', rekla je. ''Nadam se da ću se ovaj put više opustiti i više uživati, da se više zezam i da mi to bude kao cool iskustvo koje ću još jednom proživjeti'', dodaje. Gljiva joj je za prvi nastup u ovoj sezoni dodijelila energičnu i seksi grčku pjevačicu Eleni Foureiru. ''Koreografija je ovdje jako moćna i teška, ima svakakvih elemenata'', rekla je Katarina.



Na pozornici ćemo ponovno vidjeti i kreativnog, veselog bećara Maria Rotha. ''Kad sam završio svoju sezonu bio sam uvjeren da neću ponoviti to iskustvo, ali nikada u životu ne treba reći nikad. Ovo je najupornije što sam u svom životu radio. U onoj sezoni sam shvatio što znači biti glumac i da to nije nimalo lak posao'', rekao je Mario. ''Moj je zadatak da narodu putem ovog showa na Novoj TV širim pozitivu'', istaknuo je. Gljiva mu je dodijelila Lennyja Kravitza. ''Zadovoljan sam. Gljiva me pomazila za prvu emisiju s obzirom na to da je to pjesma u kojoj je on prilično statičan'', rekao je Mario dodavši da u koreografiji nema velikih pokreta.

Na pozornici ćemo opet imati prilike vidjeti kako se u utjelovljenjima raznih zvijezda snalazi splitska pjevačica Maja Bajamić koju pamtimo po gimnastičkim elementima u transformacijama. ''Sve što želim je pjevati i plesati, hoću kostime, ja bih sve'', rekla je Maja. Ovoga puta utjelovit će rasplesanog Burnu Marsa s hit pjesmom Runaway. ''Gledatelji mogu očekivati brutalnog Brunu Marsa'', oduševljeno kaže Maja.



U All stars sezoni sudjelovat će i poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić. ''Tvoje lice zvuči poznato je moje najljepše i najteže poslovno iskustvo. Svaka točka je nosila nešto svoje i svaku pamtim kao nešto posebno. Super mi je onaj osjećaj kad izlaziš iz lifta pa te puknu i adrenalin i panika, ima nešto lijepo u tom osjećaju'', rekla je Ivana. Gljiva joj je ovoga puta dodijelila pjevačicu Donnu Summer. ''Nekako se nezgrapno kreće. Navježbat ću koliko ide i nadati se najboljem. Ovaj show testira granice'', riječi su kojima se Ivana osvrnula na svoju transformaciju.





Mario Petreković oborit će nas s nogu izvedbom Madonne, dok će Saša Lozar utjeloviti gracioznost Vice Vukova. Damira Kedžu imat ćemo prilike gledati kao Halida Bešlića, a Dalibora Petka u štiklama veličanstvene i odvažne Beyonce.

Ne propustite spektakularne transformacije ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' od 20.15 na Novoj TV!





Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju