'Woow!' - Bio je komentar žirija prije no što je Matko i započeo svoju prvu transformaciju u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Nakon sjajnog nastupa Davora Dretara svima nam poznatijeg pod nadimkom Drele koji je utjelovio Kekina iz Hladnog piva na pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' stao je Matko Knešaurek.


 

Poznato lice sa malih televizijskih ekrana i kazališnih dasaka večeras je poprimilo ženski oblik. Matka Knešaureka vidjeli smo kao glazbenu divu Beyoncé.

''Draže mi je da sam za prvu ulogu dobio žensku transformaciju kako mi u nekoj kasnijoj epizodi ne bi bilo teže. Sad kako napravim postavit ću ljestvicu za sebe, ali i publika će znati što od mene očekivati. Publika će me tako vidjeti pa neka oni odluče kakav sam im bio i kako sam to napravio'', rekao je Matko prije samog nastupa.

Uz koreografski nastup Matko je trebao uklopiti i snažan vokal, a to nije bio lak zadatak. Međutim, Matko se u tome snašao, a pri tome donio jako dobru zabavu čega je bio svjestan.

''Moram postati žensko i postat ću. Vjerojatno će to malo smiješno izgledati, ali nema veze'', prokomentirao je ranije.

Kako se vama svidio nastup ne propustite komentirati na našim društvenim mrežama - Facebook, Instagram i YouTube. Kako će se ostali kandidati snaći i tko će osvojiti laskavu titulu pobjednika ili pobjednice prve epizode doznajte na našoj službenoj stranici.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju