Maja u vokalnom zalogaju Arethe Franklin, Ana Vilenica će pokušati biti 100 posto Lady Gaga...

Osim nastupa Maje Bajamić, Damira Poljičaka, Katarine Baban, Davora Dretara, Matka Knešaureka, Paole Valić Bekić, Ane Vilenice i Amela Ćurića, prva emisija donosi i impresivan nastup pobjednika prethodne četiri sezone showa. Može li ih itko nadmašiti, saznat ćemo kroz narednih 13 emisija popularnog showa.

Žestoke pripreme za prvu emisiju su već iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove. ''Možda zvuči nevjerojatno, no uvijek sam se vidjela kao dio ovog showa'', rekla je Maja Bajamić koja se pjevanjem bavi od svoje pete godine, a kaže kako je u školskim danima nerijetko imitirala profesore.

Majina transformacija bila je jako zahtjevna, a više o njoj pogledajte na dnevnik.hr.

Glumac Damir Poljičak ima želju u showu ispolirati pjevačke sposobnosti, a za prvu emisiju vježbao je za nastup i transformaciju u pjevačicu Amii Stewart. Izvest će njen veliki hit Knock on wood. ''Super mi je koreografija ovog spota, sviđa mi se, zapravo bila bi mi zakon da uz to sve ne moram i pjevati'', izjavio je Damir. Za ovaj nastup Damir se morao riješiti svoje brade, a nastupit će u atraktivnom kostimu i naravno u cipelama s visokim potpeticama. ''Volim izazove i presing'', rekao je ususret prvoj emisiji.

Katarina Baban misli da je bolja u pjevanju nego u plesu, a kako će se snaći u Shakirnim cipelama saznat ćemo već u prvoj emisiji showa. ''U glavi mi je samo: ovo je preteško!'', rekla je Katarina. U prethodnim sezonama showa u Shakiru su se transformirale Andrea Andrassy, Renata Sabljak, Lana Jurčević i Nives Celzijus, a sad ćemo vidjeti kako će se i Katarina snaći u ovoj transformaciji, a izvest će pjesmu ''Chantaje''.

Na binu popularnog showa stat će i ove sezone ekstravagantna Lady Gaga, i to zahvaljujući glumici Ani Vilenica. ''Sva svoja glumačka znanja ću skupiti u tih par minuta nastupa'', izjavila je Ana te dodala: ''Jedva čekam te plesače s kojima ću biti okružena''.

Dreleta ćemo vidjeti u ulozi Mileta Kekina, dok Matko Knešaurek odmah u prvoj epizodi ulazi u visoke potpetice kao Beyonce. Transformaciju u drugi spol ima i Paola Valić Bekić, a kako će se snaći kao Željko Bebek na pozornici popularnog showa, tek ćemo vidjeti. Amel Ćurić postaje Massimo, a Paola Valić Bekić podići će energiju s hitom Bijelog dugmeta '' Ne spavaj mala moja''.

Nove nevjerojatne transformacije i spektakularni nastupi stižu u nedjelju 18.ožujka od 20 sati na Novoj TV kada počinje peta sezona popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju