Što se sve događalo u backstageu najzabavnijeg showa tijekom 13 emisija, kako je nastajalo stotinjak transformacija, te koji su najbolji i najsmješniji momenti treće sezone saznat ćemo ove nedjelje u specijalu showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Prisjetit ćemo se kako su se muški natjecatelji pripremali za sve svoje ženske transformacije, kako im je bilo s trepavicama, lakiranim noktima, u visokim potpeticama, a kako damama s bradama, brkovima i skrivenim ženskim atributima.



Još jednom vidjet ćemo nastup Mattea kao Daniela Popovića, Madonne, Freddieja Mercuryja, pjevačice The Weather Girls i ostale.



Pobjednika Kedžu pamtit ćemo i kao Britney Spears, Carmen, pjevača skupine Scissor sisters, ali i u kupaćem kostimu Lane Jurčević.



Fil Tilen kaže kako je kroz show naučio puno o sebi, a gledatelji su zahvaljujući showu pobliže upoznali i Fila Tilena koji se također prezentirao kroz čitav niz živopisnih uloga od Indire, Aleshe Dixon do Franka Sinatre.



Filipa Dizdara smo isto upoznali kao ''zgodnu'' ženu, pa smo ga tako između ostalog vidjeli i u kostimu od Tajči, Anastacie i Kasandre, a briljirao je te ujedno i pobijedio u jednoj od emisija kao Jason Derulo.



Žanamari se istaknula transformacijama poput one u Željka Bebeka, Brune Marsa i Princea.



Finalistica Ana Maras Harmander sigurno će dugo pamtiti svoje dvije pobjede – one s Pink i Bjork.



Lana Jurčević pokazala je svoj talent transformacijama u Shakiru, Halida Bešlića, Beyonce, a sve oduševila najviše kao Liza Minelli s kojom je i pobijedila u jednoj epizodi.



Hana je sezonu otvorila s pobjedama i to kao Mladen Grdović u prvoj i kao Whitney Houston u drugoj epizodi. Osvajala nas je Hana i kao Danijela Martinović i Jasna Zlokić, ali i kao Gwen Stefani i Cher.



Kralja transformacija i pobjednika prve sezone i ove godine pratili smo kroz show u ulozi dramskog trenera, ali Mario Petreković nas je u trećoj sezoni počastio i svojim dolascima na binu showa, i to čak četiri puta. Prvi put kao Anin džoker kada je transformiran u Jennifer Lopez otpjevao ''I Ain't Your Mama'', drugi put kao četvrti član žirija, treći put kada je odglumio Keitha Richardsa, a četvrti put pojavio se kao Djed Mraz u finalnoj emisiji.



Propuštene epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pogledajte besplatno na novatv.hr


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju