A tek plesni pokreti… Bez problema može otići u profesionalne plesače

Tomislav Marić ToMa u svojoj je najavi posljednjeg nastupa dao dva traga – Norveška i 1985. Kada te dvije informacije spojite, dobit ćete glazbeni sastav a-ha i pjesmu „Take On Me“. Upravo je tu pjesmu ToMa odabrao za finale osme sezone showa „Tvoje lice zvuči poznato“. Kaže da se zapravo sa svim svojim dosadašnjim transformacijama pripremao za ovu ulogu. „Ajme, ToMa, vratio si me u djetinjstvo, vratio si me u mladost“, to je ToMa želio čuti od Minee za ovu izvedbu te ju je posvetio samo njoj. Bome ju je vratio u mlade dane, ali i pokazao da je zasluženo ušao u finale!

 

„Meni je ovo zaista bilo fantastično. Bilo mi je zabavno, sjajno. Ti si to predivno otpjevao. Predivno si izimitirao. Ovo nije prvi put u ovoj sezoni da si ti briljirao. Tebi je to već ušlo u naviku“, kazao je Goran.

„Ti si jednostavno jedan neponovljiv ToMa… Ja vjerujem da ćemo mi dugo, dugo još tebe i slušati i gledati i navijati za tebe… Ti imaš ono nešto“, izjavila je Minea.

„Jako mi je drago što si izabrao ovu pjesmu koja je izrazito teška vokalno… Ono što tebe krasi je taj jedan raskošni vokal i ta tvoja lakoća prijelaza iz punog glasa u falset“, komentirao je Mario.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju