Toma kao Toma – nije promijenio ime, ali je u potpunosti izmijenio karakter

Tomislav Marić, poznatiji kao ToMa, glazbenik je, radijski voditelj, umjetnička duša, ali za sebe kaže da je još uvijek dijete. Zbog glazbe je odlučio zaustaviti svoje studiranje, što je razočaralo obitelj, ali je bio uporan i uspio je u svojim naumima. Najljepši mu je trenutak u danu ipak doći kući svojoj ženi koja mu želi ostvarenje svih snova. Jako se veseli narednom razdoblju u „Tvoje lice zvuči poznato“ i nada se da će dobiti što raznovrsnije transformacije. Želi uči u koštac s plesom i glumom, ali se najviše želi zabaviti. Za prvu mu je epizodu gljiva dodijelila jednog od najpoznatijih i najtužnijih regionalnih pjevača – Tomu Zdravkovića.

 

„Drago mi je da se evo Toma ponovno vratio u kafanu“, kazao je Enis koji je čak i ispričao jednu zanimljivost. Naime, Toma Marić transformirao se u Tomu Zdravkovića kojeg je u filmu „Toma“ utjelovio Milan Marić.

„Ja sam se malo zaljubila“, iskreno je rekla Minea, a Tomislav je kao mlad, priznao je, bio zaljubljen u Mineu.

Tomislav je Marija vratio u djetinjstvo. „Glazba se sluša ušima, ali se osjeća kožom“, poručio je Mario i dodao da je Tomislav „vanserijski talenat i vanserijski pjevač“.

Goran je zahvalio Tomi na nastupu i pohvalio je koliko je srčano ušao u lik te pazio na svaki detalj.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju