Ekipu zaduženu za maske showa 'Tvoje lice zvuči poznato' dočekale su dvije velike transformacije jako velikih izvođača…

Rickyja Martina, Nedu Ukraden, preslatku Kelis, čak dva Elvisa Presleya i još mnoštvo toga gledat ćemo u sutrašnjoj epizodi najzabavnijeg i najgledanijeg plesno pjevačkog showa.

Naše su si šminkerice dale truda kako bi kandidati svojim licima što više nalikovali poznatim imenima koje utjelovljuju, a najviše rada bilo je oko maske Tine Turner koju je utjelovila Paola Valić Bekić te Damira Poljička kojeg sutra gledamo kao kralja Elvisa Presleya.

Kako bi Paola na jedan dan postala Tina Turner dobila je sasvim novo lice pomoću protetike, a Damiru Poljičku promijenjena je cijela fizionomija lica kako bi što više nalikovao na Elvisa.

U drugoj epizodi imamo čak tri transformacije u kojima naši kandidati mijenjaju boju puti. Osim već spomenute Paole Velić kao Tine Turner kroz isto su prošli Ana Vilenica kao Kelis te prošlotjedna pobjednica Maja Bajamić koji ćemo gledati u liku MC Panjabija.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju