U petoj sezoni dobili smo novitet. To su dueti kandidata s djecom, a prvi kojeg smo vidjeli su Damir Poljičak i David Bojčić.

Kao prvi nastup u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' imali smo priliku vidjeti dva Elvisa Presleya. Jednog je utjelovio glumac Damir Poljičak dok je drugi bio budući glumac David Bojčić.

 

David je osnovnoškolac iz Zagreba koji se pjevanjem i glumom bavi već četiri godine. ''Jako volim glumiti, pjevati i plesati, a najviše volim nasmijavati ljude'', tako nam se predstavio ovaj desetogodišnjak. 

David je rekao kako nije puno puta pjevao u duetu, ali ovaj s Damirom odlično mu je odgovarao. Na pitanje voli ili više pjevati u duetu ili sam odgovorio je: ''Ovisi o pjesmi, ako je neka zabavna volim biti sam, ali ako je druga tematika recimo prijateljska volim s nekim''.

Obzirom na to da se duže vrijeme bavi pjevanjem David je već nastupao na pozornicama tako da nije imao tremu. Ovaj bi nastup izdvojio od ostalih jer, kako kaže, nikada nije nastupao pred toliko ljudi i kamera.

''Kad sam izašao na pozornicu osjećaj je bio super! Adrenalin skroz ubije tremu i baš mi je bilo odlično! Najviše mi se svidio dio u kojem sam se rasplesao'', rekao je i dodao jako važnu poruku. ''Ako se želiš baviti glumom ili plesom nemoj to započinjati zbog slave i da postaneš poznat već samo ako ti je to lijepo. Pleši pred nekim i ako uživaš u tome onda treba slijediti taj san'', objasnio je.

 Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju