Večeras od 20 sati na Novoj TV ne propustite još jednu sjajnu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Velika imena domaće i strane glazbene, ali i filmske scene pojavit će se na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' zahvaljujući kandidatima pete sezone.

Poznati radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele u večerašnjoj transformaciji ne mijenja spol, ali zato mijenja boju puti, jezik i zanimanje. Drele postaje Will Smith, poznati hollywoodski glumac, pjevač i producent.

Kako u ovoj velikoj ulozi ne bi bio sam pomoći će mu mladi Ivor Leskovar koji će s njim otpjevati pjesmu iz istoimenog filma ''Men in Black''.

Osim njega u trećoj emisiji dobro će nas zabaviti i Matko Knešaurek koji će utjeloviti Severinu, ali i njegova kolegica s kazališnih dasaka Katarina Baban koja postaje Jason Derulo i čija je transformacija trajala punih osam sati!

Nakon pobjede u prošloj emisiji Amela Ćurića večeras gledamo kao Boney M, a doznajte i što je Amel podijelio s nama o ovoj ulozi.

Ana Vilenica postaje Justin Timberlake s pjesmom ''Can't Stop the Feeling!'', a rekla nam je kako obožava ovu pjesmu i da se često sluša u njenoj obitelji. ''Svi se dobro zabavimo i rasplešemo uz nju'', kaže ova glumica.

Damir Poličak nakon kralja Elvisa Presleya ulazi u još jednu mušku transformaciju. Gledat ćemo ga u liku člana američkog benda Imagine Dragons, a čut ćemo ''Thunder''.

''Ovo je pjesma koja poziva na ples i diže energiju. Govori o slijeđenju svojih snova što je jako bitno'', rekao je Damir.

Paola Valić Bekić postaje jedan od trojice braće osnivača australske grupe Bee Gees, dok će Maja Bajamić utjeloviti Doris Dragović.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju