Spektakularni nastupi već u prvoj epizodi hit showa "Tvoje lice zvuči poznato".

 Lica koja će zvučati poznato u petoj sezoni su radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić. Tko se krije iza koje maske gledatelji imaju priliku saznati već u nedjelju 18.ožujka od 20 sati na Novoj TV. Žestoke pripreme za prvu emisiju su već iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove.

''Očekujem jednu predanost, ali i dobru zafrkanciju'', rekao je glumac Matko Knešaurek te iskreno priznao da nikad nije bio odjeven kao žena, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako je prošla njegova transformacija u Beyonce, kao i činjenica kako je plesati u cipelama s visokim potpeticama. ''Vježbam svaki dan!', izjavio je glumac koji će izvesti pjesmu ''Crazy in love''. Igor Barberić pomoći će Matku s koreografijom, ali i naučiti ga i što je to točno ''kosografija''.

Davor Dretar Drele je izjavio kako mu je cilj u ovom showu biti visok, zgodan, mršav, šarmantan, a spreman je i odreći se svoje legendarne, trideset godina stare bradice. ''Nadam se nekako manje zahtjevnim, muškim karakterima, jer se strašno bojim štikli, brijanja nogu i svih tih stvari što treba postići da se postane jedna žena'', izjavio je Drele o svojim očekivanjima od showa. Ipak mu se gljiva smilovala za prvu emisiju. Naime, Dreleta ćemo ipak u nedjelju imati priliku vidjeti u ulozi muškarca, i to frontmana Hladnog piva. Hoće li Dreletova izvedba pjesme ''Svijet glamura'' biti bolja ili lošija od originala, tek ćemo vidjeti.

Pjevač Amel Ćurić također je za potrebe showa morao obrijati bradu koju nosi već 14 godina. Kako je izgledao prije ove transformacije i koja ga transformacija očekuje provjerite na dnevnik.hr-u.

Radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić se bavila glazbom duži period svog života, a želja joj je i vratiti se u taj svijet. ''Bojim se trenutka kad treba sve uskladiti, i pjevanje, i ples, i glumu. Mislim da nikad ne možeš dati sve elemente jedne osobe, no potrudit ću se najviše što mogu'', rekla je Paola. U prvoj emisiji Paola će izvesti pjesmu Bijelog dugmeta '' Ne spavaj mala moja''.

Maja Bajamić postat će na jedan dan Aretha Franklin, a izvest će pjesmu ''Think'', Anu Vilenicu će transformacijski lift pretvoriti u Lady Gagu. Glumac Damir Poljičak će sve svoje talente morati kao adute izvući u nastupu kao Amii Stewart dok će Katarina Baban prvi puta na binu stati kao Shakira.
Ne propustite prvu emisiju pete sezone ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju