Saša Lozar pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato!

Unatoč žestokoj konkurenciji ove godine,Saša Lozar apsolutni je pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

 

Simpatije gledatelja pridobio je svojim izvanrednim nastupima kao Maja Blagdan, Elton John, Jelena Rozga, Taylor Swift, Alice Cooper, Eurythmics, Vanilla Ice, Leann Rimes, Louis Prima, Rod Stewart, Aretha Franklin, a nastupom u finalu kao Beyonce s pjesmom 'Sweet Dreams' priskrbio si je četvrtu pobjedu u showu i okrunio se laskavom titulom najboljeg imitatora ove sezone.
Za Sašinu pobjedu zaslužni su, kako sam kaže, upravo ostali natjecatelji te dodaje: „Znam da je smiješno imati neke velike zahvale obučen u ovo, ali ponovit ću još jednom, oni su me inspirairali da budem svaki put sve bolji i bolji! Hvala sektoru šminke, garderobe, frizure, kostima, plesači –majstori!“ zahvalio se Saša.


Iz emisije u emisiju, Saša je oduševljavao svojim nevjerojatnim vokalnim sposobnostima. Žiri ga je proglašavao čudom, a posebno je i bio fasciniran njegovom lakoćom ulaska u svaki lik. „Ovo je jedna od najvećih transformacija do sada! Jako zahjtevno, ples, pjevanje, hodanje po traci. Zabava maksimalna, zahvaljujem ti se za sve ove emisije!“ poručio mu je Đuro za pobjednički nastup, dok je Danijela Marinović, koja je bila u ulozi gostujućeg člana žirija, priznala da ju je totalno opčinio svojim nastupom.


U ime Nove TV, Saša je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo Hrvatskom forumu za borbu protiv raka dojke 'Europa Donna'.


Glasovanje je išlo po principu da se svi dosadašnji bodovi brišu, a finalistima se dodjeljuju startni, pa su tako Maji Šuput, koja se nakon 11. emisije našla na četvrtom mjestu, pripojena četiri startna boda, Renati Sabljak pet, Luki Buliću šest, a Saši Lozaru sedam. Glasovao je žiri, glasovali su kandidati, a finalna ljestvica pokazala je sljedeće bodove: Saša 62, Luka 58, Renata 50 te Maja 48 bodova.


Malo je reći kako je s obzirom na profesionalnost i izuzetno umijeće transformacije svih natjecatelja, na žiriju bio težak zadatak. No, Đuro si je odlučio olakšati posao, te proglasio sve natjecatelje pobjednicima, a bodove finalistima je dodijeljivao tako što je izvlačio papiriće na koje je prethodno napisao početno slovo finalista.

Drugoplasirani Luka Bulić utjelovio je Erosa Ramazzottija ili kako ga je Đuro nazvao „Erosom s onoga svijeta“. Svoje iskustvo u showu, Luka je opisao kao izvantjelesno iskustvo koje će pamtiti cijeli život. „Više volim ove pjesme koje imaju humoristični element jer si fantastičan u tome, ali nisi ništa manje ni ovo obavio. Fantastičan kao i uvijek!“ komentirao je Tomo njegov nastup dok mu je Danijela poručila: „Ne znam jesi li ti čovjek mog života ili Eros!“


Za sve talente koje je pružila, za sve divne boje glasa i za raspone zahvalila se Sandra Renati Sabljak koju smo ovoga puta gledali kao članicu grupe The Pointer Sisters. Renata ističe kako je njezino putovanje u showu bilo šaroliko te da je zahvaljujući showu naučila da može puno više nego što misli. Da se u svakom nastupu dala do kraja, potvrđivali su i komentari žirija iz emisije u emisiju, a njezin zadnji nastup Đuro je ocjenio riječima: „Ti si sjajan performer! S tobom ovih dvanaest tjedana bilo je stvarno zabavno, a ovo večeras je bilo kruna svega!“


Da nije pristala na sudjelovanje u ovom showu, Maja Šuput bi se, kaže, doživotno kajala.“Ja sam se tako zabavila i ovo mi se u životu nikad više neće desiti“, zaključila je Maja koju smo gledali transformiranu u Miley Cyrus. Tomo je pohvalio njezinu požrtvovnost, a Đuro joj je poručio: „Pokazala si stvarno da nije jednostavno pjevati i raditi te zahtjevne građevinske poslove. Tvoj nastup je bio fenomenalan, točka na i svih dosadašnjih nastupa.“

U revijalnom tonu gledatelje pred malim ekranima zabavili su Dušan Bućan i Ivan Šarić koji su nastupili u duetu kao Dražen Zečić i Anđela s pjesmom 'Ima li nade za nas'. „Šteta što ste izvan konkurencije! Ovo je pobjeda čista! Ja sam oplakao!“ poručio im je Đuro, dok im je Tomo rekao da ga podsjećaju na južnoameričkog revolucionara i Xenu princezu ratnicu te zbog njihovog senzualnog i urnebesno smiješnog nastupa prozvao ih – ''nemoralnim'' pobjednicima.


Ivana Marić i Maja Posavec bile su jednako fantastične, a tranfsormirale su se u pjevačice popularne švedske grupe ABBA izvevši pjesmu 'Dancing Queen'. „Ako su oni bili nemoralni pobjednici, onda ste vi moralni pobjednici.“zaključio je Tomo.
Osim točaka natjecatelja, transformacijama nisu odoljeli ni žiri i voditelji. Najprije smo vidjeli nastup Marija Petrekovića i Igora Barberića kao Enriquea Iglesiasa i Sean Paula s hitom 'Bailano', a kasnije su gledatelje do suza nasmijali Rene, Igor, Sandra, Đuro i Tomo, odnosno Backstreet Boysi. „Druga sezona bila je jako kompozna. Bili su dobri brojevi, dobre transformacije, dobri nastupi“ osvrnuo se i koreograf Igor Barberić na drugu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju