Svaku minutu premijere osme sezone showa pratilo je gotovo 580 tisuća gledatelja

Iza nas je prva epizoda osme sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je osmero talentiranih kandidata probilo led transformiravši se u poznate domaće i strane pjevače. Osim kandidata, u prvoj epizodi debitirao je Filip Detelić kao novo voditeljsko lice uz Igora Mešina, a u novom sastavu okupio se i žiri kojeg čine Minea, Mario Roth, Goran Navojec i Enis Bešlagić.

Uvjerljive transformacije već su u prvoj epizodi oduševile ne samo žiri, nego i gledatelje pred malim ekranima, ako je suditi prema rezultatima gledanosti. Svaku minutu premijere osme sezone showa pratilo je gotovo 580 tisuća gledatelja, a prva epizoda dosegnula je gotovo 1,1 milijuna gledatelja. S udjelom u gledanosti od 43 % te 179 % većom gledanošću od prvog konkurenta, show 'Tvoje lice zvuči poznato' bio je najgledaniji televizijski sadržaj za vikend, a sjajne rezultate ostvario je i na društvenim mrežama.

Na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku u proteklom tjednu video sadržaji pregledani su preko 3.1 milijuna puta, odnosno 267 % više u odnosu na prošlu sezonu, a nastup Tomislava Marića ToMe dospio je i na YouTube trending listu.

Podsjetimo, u prvoj epizodi gledatelji su imali prilike vidjeti kako su se kandidati transformirali u Doris Dragović, Shakiru, Tomu Zdravkovića, Kylie Minogue, Vojka V, Arianu Grande i Tonyja Centinskog, a pobjedu je odnijela Antonija Dora Pleško kao legendarni Mišo Kovač. Njihove pripreme za novu epizodu pratite na novatv.hr te na društvenim mrežama, a dodatan ekskluzivan sadržaj emisije ne propustite pogledati u rubrici 'TV sadržaj' unutar aplikacije DNEVNIK.hr!

Izvori: UMTG: pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+, Period: 3.3.2024.; CSHR%, AMR, AMR%; RCH%
Meta, YouTube Analytics, TikTok Analytics 2024.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju