Druga epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' prepuna je malih i velikih iznenađenja! Doznajte kakvih...

Nakon pobjede koja joj je dala vjetar u leđa Maja Bajamić spremna se potpuno iskazati u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a čeka je i pravi glazbeni preokret.

Ova će profesionalna pjevačica utjeloviti MC Panjabija čiji se opus temelji na drevnoj glazbi indijsko – pakistanske pokrajine Panjabi kojom se slavi proljeće.

''Pričam na jeziku koji nikada nisam slušala, a kamo li govorila. To je indijski štih i orijent. Očekuje me puno protetike, druga mi je boja kože i uz sve to sam muškarac'', rekla je Maja kojoj prepreku predstavlja neobičan jezik.

Njena kolegica iz najgledanijeg pjevačkog plesnog showa Ana Vilenica postaje Kelis. Ana se osvrnula na prethodnu transformaciju rekavši: ''Lady Gaga mi se sviđala zbog njene maske, ekscentričnosti, teatralnosti i silovitosti. Dok mi je Kelis jako draga jer mi je zanimljivo vidjeti sebe u potpuno novom liku. Ona mi je kul''.

Uz ove transformacije očekuje nas i pravo malo iznenađenje u vidu pomoći Damiru Poljičku na pozornici koji će utjeloviti kralja rock 'n' rolla Elvisa Presleya

 Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju