Maju Bajamić ovoga tjedna očekuje transformacija u jednog američkog pjevača, a za nju je to pravi užitak!

Po ukupnom bodovnom poretku vodeća je Maja Bajamić od koje u sutrašnjoj epizodi očekujemo još jednu sjajnu transformaciju.

Jeste li prepoznali da Maja Bajamić postaje John Legend?

glasova:

Maja postaje JohnLegend, a ovaj zadatak za nju ne predstavlja velik izazov. ''Nema ni treme ni stresa, to je takva euforija i užitak'', kazala je i dodala kako joj najveći problem ipak predstavlja statičnost njegova lika.

''Jako dobro donosi emociju ljubavi i romantiku, jako dobro priča o tom dok pjeva. Da zatvorim oči i čujem vokal, znala bih da je to John Legend'', govori Maja i dodaje kako će dati sve od sebe kako bi uspješno izvršila svoj zadatak.

Najdugotrajnija maska u desetoj epizodi bila je ona Paole Valić Bekić koja će utjeloviti Nicki Minaj. Kako bi što više nalikovala ovoj pjevačici Paula je promijenila boju puti, a dobila je i protetiku. Samo ćemo vam najaviti da će joj kostim biti senzacionalan!

Ana Vilenica postaje američki glazbenik Stevie Wonder te je za tu transformaciju najprije rađena ćelava glava kako bi se pokrila njena kosa, a tek je onda dobila dodatke. Uz to Ana je dobila i nove zube te je na njoj rađena protetika što znači da je punih pet sati provela u make up-u.

via GIPHY

Što nas još očekuje u desetoj epizodi ne propustite doznati već sutra od 20 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju