Zabava, smijeh, iznenađenje i oduševljenje očekuju nas u sutrašnjoj, devetoj po redu, emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Amela Ćurića očekuje promjena spola, ali i zanimljiva transformacija u latino umjetnicu svjetskih razmjera!

Jeste li prepoznali da Amel Ćurić postaje Celia Cruz?

glasova:

Kako bi postao ova američko-kubanska pjevačica osim same transformacije u žensko, Amel dobiva novo zubalo, ali i protetiku.

''Na prvu nisam mogao shvatiti o kome i o čemu se radi, ali mislim da svi znaju pjesmu, a manje nju kao izvođača.'', rekao je.

Ističe kako je u showu uspješno repao na španjolskom, tako da mu ovaj latino zvuk neće stvarati problem.

Bob Marley i Luciano Pavarotti u devetoj su epizodi bile najdugotrajnije transformacije. Davor Dretar Drele u liku Bob Marleya dobio je neizostavne dredlokse.

Da Damir Poličak postane Pavarotti bili su potrebni sati i sati provedeni u šminci. Osim debljanja Damira je dobio novu frizuru i bradu.

Maja Bajamić kao Senna M također dobiva specifičnu kratku fizuru na jež, dok čista suprotnost očekuje Matka Knešaureka koji će zbog uloge u Katy Perry postati dugokosa brineta.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju