Nakon nevjerojatne koreografije, odlične vokalne izvedbe i pokazane isklesane figure Katarina Baban je pobijedila!

Deveta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donijela nam je novu pobjednicu.

Pobjedničku plaketu držala je Katarina Baban zahvaljujući vrhunskoj transformaciji u Nicole Scherzinger, članici pop sastava Pussycat Dolls

''Znala sam da će biti dosta zadovoljni koreografijom i bilo mi je važno da to dobro odradim pa sam jako sretna što su ljudi to prepoznali'', započela je Katarina.

''Puno sam se više trudila jer su čak tri koreografije bile u pitanju. Iznenadila sam se jer sam ih dosta brzo svladala. Međutim, dobila sam ogromnu upalu mišića jer sam cijeli vikend skakala po kući i vježbala. Drago mi je da sam dobila ovaj izazov jer da sam nešto išla olakšavati sigurno ne bih došla do pobjede'', ispričala je Katarina koja je izvela ''Buttons''.

''Jako sam sretna. Do sada jedino ja nisam pobijedila i jako mi je to lijepo što sam i do toga došla'', ispričala je.

''Najviše mi je drago što sam imala priliku pomoći udruzi'', rekla je Katarina koja je odabrala udrugu ''Pobjede'', koja se brine o napuštenim životinjama, a zahvaljujući njenoj pobjedi Nova TV donirala im je 10 tisuća kuna.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju