Glumica i dizajnerica koja dolazi iz Osijeka ušla je u sasvim novu ulogu. Katarinu Baban večeras smo vidjeli kao Shakiru.

''Ako zaštekam uvijek su tu bokovi da se izvučem na njih'', rekla je Katarina Baban prije nastupa, no ona ni u jednom trenu nije zaštekala. Od samog izlaska na pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ova je glumica samouvjereno pjevala i plesala, a vidjelo se i kako u svemu tome uživa.


 

Uz koreografsku pomoć plesača koji je utjelovio pjevača Maluma Katarina je u liku Shakire izvela odličan nastup, a vjerno je prikazala i spot za pjesmu ''Chantaje'' što na hrvatskom znači ucjena.

Oduševljenje nastupom nije krila ni Nives Celzijus koja je odmah po završetku prišla plesaču i pitala želi li se udati za nju na što se on zagonetno nasmiješio.

Svi su se nasmijali reakciji Nives Celzijus koja uz pobjednike prethodnih sezona Marija Petrekovića, Sašu Lozara i Damira Kedžu čini žiri pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Nakon toga uslijedili su sjajni komentari za Katarinin nastup. Saša joj je rekao kako je bilo odlično, a Nives je dodala: ''Plijenila si pažnju, bila si divna''.

Kako će se ostali kandidati snaći u novim transformacijama ne propustite doznati do kraja emisije. Do tada nas osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju