Nakon kralja disca kojeg je utjelovio Amel Ćurić prešli smo na hrvatsko estradno nebo zahvaljujući prekrasnoj Maji Bajamić.

Preko sedam mora i sedam gora na pozornicu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' stigla je Maja Bajamić kao Doris Dragović. Ovo je za nju bio velik zadatak jer je bila svjesna kako predstavlja veliku umjetnicu, ali i grad Split iz kojeg dolazi.

''Moj san iz djetinjstva se ostvaruje. Nikada nisam imala nekog uzora, ali sam imala ljude koji me motiviraju i fasciniraju, a definitivno jedna od njih je Doris Dragović'', ispričala je Maja prije nastupa.

Kako kaže osobno poznaje Doris, a ona je ujedno osoba s kojom je Maja prvi puta izašla na pozornicu. Zbog toga ova profesionalna pjevačica osjeća dodatnu povezanost, ali i čast.

''Trebam balansirati da budem Doris, a ne da budem Maja koja obožava Doris i grad Split'', ispričala nam je ova kandidatkinja u čijoj smo verziji čuli pjesmu ''Sedam mora, sedam gora''.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju