Iako se njegova transformacija u Tinu Turner pamti već punih pet sezona Mario Petreković odlučio je svoje mjesto na pijedestalu odličnih transformacija prepustiti kandidatkinji pete sezone.

Paolu Valić Bekić vidjeli smo kao Tinu Turner. Senzualnošću, mimikom, vokalom i osobnošću Paola je svakako nalikovala ovoj velikoj divi.

Izvela je pjesmu ''Golden Eye'' osmišljenu za istoimeni film o agentu 007, James Bondu. Zanimljivo je kako je Mario Petreković kojeg sada gledamo kao jednog od članova žirija utjelovio Tinu Turner u prvoj sezoni showa kada je nastupio kao kandidat popularnog showa i to pjesmom ''Proud Mary''.

U razgovoru nam je rekao kako neće uspoređivati svoje nastupe s onim koje izvode novi kandidati, ali je, kao i ostali članovi žirija, naglasio da uvijek stoji na raspolaganju za savjete i pitanja kandidata pete sezone.

Na sjajan Paolin nastup Mario je rekao: ''Nakon ovoga ja sam čvrsto odlučio, kao nakon bogate sportske karijere kad nogometaši stavljaju kopačke o klin, ja ću periku koju sam imao staviti o klin i reći zbogom Tini Turner. Sjajno vizualno i sjajan glas!''.

Što vi kažete, je li zaista Paola bolja od Maria Petrekovića kao Tina Turner?

Tko vam je bolja Tina Turner?

glasova:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju