Naše zgodne natjecateljice provele su sate i sate u šminci kako bi postali neprepoznatljivi frajeri!

Svaki tjedan naši kandidati, ali jednako tako i ekipa koje je zadužena za njihove odjevne kombinacije kao i šminku, pozitivno nas iznenađuju.

Ovog tjedna najzahtjevniju, a time i najdugotrajniju masku imala je Maja Bajamić koju u nedjelju gledamo kao glazbenika s Jamajke Carla Douglasa.

Maja je prošla kroz debljanje, a postala je čak na trenutak i ćelava kako bi mogla dobiti kratku kosu. Kako bi Maja Bajamić na jedan dan postala Carl Douglas bilo je potrebno punih pet sati!

Ova će se profesionalna pjevačica moći saživjeti s pjesmom ''Kung Fu Fighting'' obzirom na to da je dugi niz godina trenirala judo, a veselimo se i pokretima koje će pokazati.

Nas zanima i vaš odgovor. Jeste li prepoznali Maju ili niste mogli ni pretpostaviti da se ona krije iza ove sjajne maske?

Ankete

(6785) Jeste li znali tko se krije iza ove maske?

Prikaži rezultate Ukupno128

Kako će se ostali kandidati snaći u svojim transformacijama i tko će pobijediti u četvrtoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ne propustite doznati već sutra od 20 sati na Novoj TV

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju