Matko Knešaurek ponovno nakratko postaje žena i to Mel B iz popularne britanske skupine Spice Girls.

Nakon transformacije u Gene Kellyjaameričkog glumca, pjevača, plesača, koreografa i redatelja Matko postaje pjevačica!

Utjelovit će Mel B, poznatu i kao "Scary Spice" iz britanskog benda Spice Girls, a pjevat će njihov hit ''Spice up your life''.

''Opet u ženu, opet štikle…'', mrzovoljno je komentirao Matko o ponovnom ulasku u žensku odjeću. Ipak, priznaje da ga je zadatak razveselio: ''Sretan sam što sam opet žena.''

Očekuje da će u budućnosti biti zadovoljniji transformacijama koje mu dodijeli gljiva. ''Idemo laganini pa možda dođe neka malo više obučenija žena'', ističe i dodaje kako do sada nije previše slušao atraktivne 'Spajsice'.

''Pjesma kao pjesma nije zahtjevna, ali kondicija će biti potrebna'', govori Matko o svom ovotjednom zadatku. ''Oblekica je fantastična, neću ništa govoriti, neka bude iznenađenje'', uzbuđeno će Matko.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju