Nakon što se kao Freddie Mercury odmorio od visokih potpetica Matko ponovno ulazi u njih kako bi utjelovio Severinu.

U prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' imali smo priliku vidjeti Matka Knešaureka kao Beyoncé Knowles i čuti ''Crazy in Love''. Njegova nas je transformacija dobro nasmijala, ali Matku nije bilo toliko smiješno prvi puta stati u ženske cipele.

 

U drugoj je epizodi Matko postao Freddie Mercury i navijačkog glasa i kraljevskog stasa podigao publiku na noge velikim hitom ''We Will Rock You''. Međutim, u trećoj ga epizodi čeka transformacija u ženski spol.

Ovog ćemo kazališnog i televizijskog glumca gledati kao Severinu! ''Na probama mi je odlično i vidim da napredujem. Teksta nema puno i mislim da se sve bazira na cijelom paketu kako ću sve to izvesti'', rekao je Matko koji će izvesti pjesmu ''Uno momento''.

''Draga gospođa Severina bila je vrlo blagonaklona i nema puno koreografije, kao da je znala da ću je jednom ja utjeloviti'', u šali je rekao Matko i dodao: ''Nemam previsoke potpetice. Probao sam čizme, jako dobro mi odgovaraju, a čak sam ih rasplesao'', pohvalio se.

Matko nam je najavio i akrobacije, a kako će sve to izgledati ne propustite vidjeti ovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju