Glumac koji postaje glumac – tako bi mogli opisati transformaciju Matka Knešaureka u četvrtoj epizodi showa.

Nakon Severine i nastupa koji nas je sve nasmijao Matko Knešaurek dobiva potpuno drugačiju ulogu. Utjelovit će Gene Kellyja – američkog glumca, pjevača, plesača, koreografa i redatelja koji je 50-ih godina prošlog stoljeća bio na vrhuncu svoje karijere.

''Scene koje ću utjeloviti su antologijske scene i po mom mišljenju to je najljepše doba Hollywooda. Sretan sam što sam dobio Gene Kellyja, tu ću se stvarno potruditi i maksimalno dati što mogu'', rekao je Matko koji će izvesti pjesmu ''Singin' In The Rain'' iz istoimenog mjuzikla.

''Gene Kelly neće biti odrađen posao već posebno zadovoljstvo i čast što ga mogu utjeloviti'', rekao je ovaj glumac koji se požalio kako su vokalne pripreme i koreografija najteži do sad.


 

''Čak je Beyoncé mala beba za ovo. Gene Kelly ide rame uz rame s Fredom Astaireom. To su velikani te epohe u Hollywooda i presretan sam što mogu raditi ovo. Što se tiče koreografije i vokala potrudit ću se da dam sve od sebe da izgleda dobro'', rekao je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju