Ako će Maja trebati predah samo neka nazove Mariju – njezinu novu dvojnicu

Nakon što je odradila nastup svjetskih razmjera u liku Dua Lipe, Marija se za petu epizodu vratila u Lijepu Našu i postala kraljica svadbi – Maja Šuput. Iako su dosta slične transformacije, Maja ipak "prednjači s vedrinom na pozornici", objasnila je Marija. Dok ju je na probama Martina morala malo upozoravati, na nastupu je bila u potpunosti savršena te je spremna uskočiti u Majine cipele!

 

„Marija, donijela si tu Majinu energiju. Imaš tu vrckavost njenu… Ono što mi je bilo super je što si skinula te njezine pokrete, ali baš odlazak… Maja je poznata da ide, naravno, među narod i digne sve na noge. Ti si digla našu publiku na noge“, kazala je Minea.

„Dobila si tu Majinu boju. Imala si te frljice… Ono što se meni, Marija, kod tebe sviđa je da ti svakom svom zadatku i svakoj transformaciji pristupaš vrlo ozbiljno“, komentirao je Mario.

„Sad sam baš mislio reći da si dobro skinula Maju, mada to više radi Modni Mačak. Ali da njenu neku karakternu izvučeš i u pjevanju da si je pogodila, sto posto“, izjavio je Enis.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju