Ovo je baš bilo u Marijinom stilu – ludo i nezaboravno

Iako nije vjerovala da će postati finalistica, Marija je zahvaljujući svim temeljitim istraživanjima i genijalnim transformacijama uspjela izboriti svoje mjesto u finalu. Što se tiče njezine posljednje izvedbe, Ivana je na probi izjavila da je to „savršena pjesma za finale“. Marija je odlučila otpjevati svevremenski hit „Kad nema ljubavi“ pjevača Ilana Kabilje. Zanimljivo je da se Marija za finale odlučila za mušku transformaciju, ali je to posve u njezinom stilu. Vidi se da je do zadnjeg takta uživala u ovome, a uživali smo i mi jer je napravila zabavu za pamćenje!

 

„Marija, ti si zaista iz emisije u emisiju pokazivala svoj raskošni talent za koji smo mi znali da imaš. Nadam se da će znati to prepoznati i cijeniti mnogi producenti“, kazao je Enis.

„Imam osjećaj da si poradila na svome samopouzdanju i da si danas totalno jedna druga Marija od one koja je bila u prvoj emisiji, ako se ne varam“, zaključila je Minea.

„Jako je lijepo bilo vidjeti na kakve si detalje kod imitacija cijelu ovu sezonu obraćala pozornost. Imaš oko za neke posebne stvari kad se o ovome radi. Imaš predivan glas i kad ne imitiraš i kad imitiraš“, komentirao je Goran.

„Želim ti čestitati na odabiru večerašnje transformacije zato što si gledajući te i slušajući te apsolutno bila Ilan Kabiljo večeras“, rekao je Mario.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju